Tapahtumat

Vehmerin kalakerhon tapahtumia 2018. Tervetuloa mukaan tapahtumiin.

  • Suomen Vapaa-ajan Keskusjärjestön kilpailukalenteri löytyy täältä
  • Lasten rantaongintakilpailu pidettiin 7.7 ja osallistujia oli ennätysmäärä 21 nuorta. Tulokset löytyvät tuloksia otsakkeen takaa.
  • Kuhan iltauistelukisa pidettiin 4.8 klo 18-24 Vehmersalmen rannassa. Kisaan osallistui kymmenen venekuntaa. Lisätietoja täältä.
  • Savonia-Cupin viimeinen osakilpailu pidettiin 16.9 ja siihen osallistuin 36 venekuntaa. Kalaa tuli paljon ja voittajat ratkaistiin lohikaloilla. Kaksi venekuntaa onnistui saamaan molemmat kaksi järvilohta, joilla ratkesi ylivoimaisesti kaksi ensimmäistä sijaa. Kisajärjestelyt onnistuivat hyvin ja siitä kiitos mukana olleille.
    Lisäksi kiitos Millibaarin Ilkalle tarjoiluista ja lämpimistä sisätiloista. Kuvia tapahtumasta kuvagalleriassa. 

 

  • Tuulastusilta kerhon nuorisojäsenille ja partiolaisille perjantaina 28.9 klo 19-21.30. Iltaan on ennakkoilmoittautuminen. Yhteyshenkilö Toni Helin 044 788 6806 tai toni.helin@kiinteisto-kys.fi. Paikka on Rauhaniementie 146 Lahnasalo. Jos haluaa paistaa makkaraa niin ne on tuotava mukana. Tilaisuuteen on säävaraus, josta ilmoitellaan kerhon sivuilla. 
  • JÄSENET VOIVAT TEHDÄ ESITYKSIÄ TULEVISTA TAPAHTUMISTA JOKO RAIMOLLE TAI TONILLE. KÄSITTELEMME NE AINA SEURAAVASSA KOKOUKSESSA JA OTAMME NIITÄ TOTEUTUSLISTALLE MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close