Jäsenille

Kalakerhon hallituksen kokous pidettiin 17.7.2018. Käytiin läpi syksyn tapahtumajärjestelyt kuhan iltauistelukisan ja Savonia Cupin osalta. Lisäksi sovittiin ketkä hoitavat nuorten kalastusleirin ja lasten ongintakisan loppuselvitykset ely:lle. 

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä

Savon uistelulehti on ilmestynyt ja kerho sai myytyä siihen mainostilaa mukavasti. Kiitos osallistuneille. Ensi keväänä kerätään taas mainostuloja, joten jos sinulla on joku yhteistyökumppani niin houkuttele mukaan. Uistelulehti löytyy täältä.

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenissä on herännyt kiinnostusta tehdä jatkossa myös yksi pidemmälle ulottuva kalareissu vuosittain tai joka toinen vuosi. Retki  voi olla lohenpyyntireissu Torniojoelle, eräretki Hossaan tai jokin muu paikka. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään ehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Teemme valinnan loppukesästä ja aloitamme suunnittelun. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo vuoden loppuun mennessä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.

 


Kerholaisille myynnissä pipoja! Värit musta ja pinkki. 10 € / kpl

Hihamerkkejä 5 € / kpl

Tiedustelut sihteeriltä puh. 050-5479280

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close