Jäsenille

 

Kalakerhon hallituksen kokous pidetään 10.2.2020 klo 18 alkaen päämajalla Hakakuja 1:ssä. Käsitellään hallituksen järjestäytyminen, vuoden 2019 toimintakertomus ja tilit, kevään tapahtumat ja muut asiat.

Jäsenille suunnattu eräretki toteutetaan 16-19.4.2020. Asiasta tarkemmin tapahtumat otsakkeen alta. Kaksitoista nopeinta pääsee mukaan.

Kalakerhon jäsenten syyskokous pidettiin maanantaina 25.11 klo 18.00. 

  • päätettiin jäsenmaksuista eli aikuisjäsen 35€, 15€ perhejäsen ja nuorisojäsen 8€
  • hyväksyttiin toiminta ja taloussuunnitelma vuodelle 2020
  • valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Toni Helin ja jäseniksi Ilpo Koponen, Veijo Koponen, Nina Pelli, Heikki Savolainen, Terho Kauhanen ja Raimo Savolainen, joka toimii kerhon sihteerinä.
  • valittiin kerhon tilintarkastajaksi Reijo Savolainen ja varatoiminnantarkastajaksi Veikko Kumpulainen

Vuoden 2020 uistelulehteen jäsenten toivotaan myyvän mainostilaa, jotta saadaan kerholle lisätuloja. Jos sinulla on tiedossa joku yhteistyötaho, joka haluaisi laittaa mainoksen lehteen, niin ole yhteydessä Rameen. Mainosten hinnat vaihtelevat koon mukaan.

Terho Kauhanen valittiin vuoden kalamieheksi kalaryssäyksen yhteydessä. Terho on ollut myös kerhomme todellinen puuhamies. Onnittelut hienosta saavutuksesta.

Kerholle on teetetty tarroja, joita voi laittaa veneeseen, viehepakkeihin yms. Tarroja voi kysellä sihteeriltä. Niitä saa max. 2kpl/jäsen. 

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenten toivomuksesta hallitus on päättänyt, että joka vuosi toteutetaan kalareissu jonnekin. Tämä edellyttää, että lähtijöitä on riittävä määrä. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään reissuehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo hyvissa ajoin ennen retkeä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.


Kerholaisille myynnissä pipoja! Värit musta ja pinkki. 10 € / kpl

Hihamerkkejä 5 € / kpl

Tiedustelut sihteeriltä puh. 050-5479280

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close