Jäsenille

Kalakerhon sääntömääräinen syyskokous pidetään 15.11.2022 klo 18.00 Osuuspankin tiloissa. Tervetuloa mukaan.
Kalakerho täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 30-vuotta. Jos sinulla on hyviä ehdotuksia, kuinka juhlistamme tuota tärkeää saavutusta, niin ehdotuksia voi tehdä Tonille. Teemme päätöksen juhlan muodosta kerhon hallituksessa.

TAPAHTUMAT VUONNA 2023

  • Kalakerhon 30-vuotis juhlatilaisuus maalis-huhtikuu
  • Kerhon pilkkikisat satamassa maaliskuussa
  • Jäsenten välinen lohipilkki keväällä Palokissa
  • Talvikalastusretki, mikäli lähtijöitä on riittävästi
  • Kalakisa, jossa palkitaan suurin vapavälinein saatu ahven, hauki, kuha ja järvilohi/järvitaimen. Ohjeet löytyvät tuloksia otsikon alta.

Kalakerhon uusi esite löytyy täältä.. Sitä saa jakaa vapaasti halukkaille. Sitä on myös tulosteena Tonilla ja Terholla.

Kalakerho kaipaa nuoria toimintaansa ja myös päättämään kerhon asioista. Mikäli sinua kiinnostaa tulla vaikuttamaan kerhon kehittämiseen, niin ota vaan yhteyttä kerhon sihteeriin tai puheenjohtajaan. 

Vehmerin kalakerho ry:n tilinumero on FI61 5508 0120 0134 83. BIC OKOYFIHH ja pankkina paikallinen osaaja eli Vehmersalmen Osuuspankki.

Kerholle on teetetty tarroja, joita voi laittaa veneeseen, viehepakkeihin yms. Tarroja voi kysellä sihteeriltä. Niitä saa max. 2kpl/jäsen. 

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenten toivomuksesta hallitus on päättänyt, että joka vuosi toteutetaan kalareissu jonnekin. Tämä edellyttää, että lähtijöitä on riittävä määrä. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään reissuehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo hyvissa ajoin ennen retkeä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.

Kerholla on vielä jäljellä muutamia pipoja ja hihamerkkejä. Lisäksi löytyy kerhotarroja uistinpakkeihin, veneisiin yms. Niitä voi kysellä Tonilta.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close