Jäsenille

Jäsenten kalareissu Lokinlammelle 21-23.8. Mukaan pääsee 14 nopeinta  ilmoittautumisjärjestyksessä. Reissun omavastuuosuus 50€ ja se pitää maksaa 31.7 mennessä kerhon tilille. Maksu pitää sisällään majoituksen ylälammen 5 ja 6 mökeissä ja retkieväät(makkarat, leivät, leivänpäälliset). Veneitä on käytössä 4 kpl ja rannaltakin saa kalastaa. Kalastusluvat jokainen hommaa itse paikanpäällä. Yhteiskuljetusta ei järjestetä vaan jokainen tulee kimppakyydeillä tai erikseen omalla kulkuvälineellä. Lisätietoja paikasta http://www.lokinlampi.fi tai Ramelta.

Vehmerin kalakerho ry:n tilinumero on FI61 5508 0120 0134 83. BIC OKOYFIHH ja pankkina paikallinen osaaja eli Vehmersalmen Osuuspankki.

Kalakerhon jäsenten yleinen kevät/kesäkokous pidettiin 1.6.2020 klo 18.00 metsästysmaja Tapiolassa. Käsiteltiin normaalit kevätkokousasiat.

Kalakerhon jäsenten syyskokous pidettiin maanantaina 25.11 klo 18.00. 

  • päätettiin jäsenmaksuista eli aikuisjäsen 35€, 15€ perhejäsen ja nuorisojäsen 8€
  • hyväksyttiin toiminta ja taloussuunnitelma vuodelle 2020
  • valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Toni Helin ja jäseniksi Ilpo Koponen, Veijo Koponen, Nina Pelli, Heikki Savolainen, Terho Kauhanen ja Raimo Savolainen, joka toimii kerhon sihteerinä.
  • valittiin kerhon tilintarkastajaksi Reijo Savolainen ja varatoiminnantarkastajaksi Veikko Kumpulainen

 

Kerholle on teetetty tarroja, joita voi laittaa veneeseen, viehepakkeihin yms. Tarroja voi kysellä sihteeriltä. Niitä saa max. 2kpl/jäsen. 

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenten toivomuksesta hallitus on päättänyt, että joka vuosi toteutetaan kalareissu jonnekin. Tämä edellyttää, että lähtijöitä on riittävä määrä. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään reissuehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo hyvissa ajoin ennen retkeä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.

Kerholla on vielä jäljellä muutamia pipoja ja hihamerkkejä. Niitä voi kysellä Tonilta.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close