Jäsenille

Kalakerhon kevätkokous on 29.4 klo. 18.00 Servican varastolla.

Kalakerhon hallituksen kokous pidettiin 28.1.2019 klo 18.00 Servican varastolla.

Kokouksessa käsiteltiin seuraavia asioita:
– kerhon varapuheenjohtajaksi valittiin Ilpo Koponen ja sihteeriksi Raimo Savolainen
– hyväksyttiin vuoden 2018 toimintakertomus
– hyväksyttiin vuoden 2018 tuloslaskelma ja tase
– käytiin läpi kevään tapahtumat ja niiden järjestelyt
– avustushakemus Olvi-säätiölle
– päätettiin syksyn kalastusreissu ja käynnistettiin sen valmistelu

Nuorten kesäleirille tarvittaisiin lisäväkeä ja erityisesti jigikalastuksen taitajalle olisi leirillä tarvetta. Ilmoittautukaa suoraan Terho Kauhaselle tai Ramelle.

 

Kalakerhon syyskokous pidettiin 29.11.2018 klo 18.00 alkaen.

  • käytiin läpi syykokousasiat, jotka olivat pääosin samat kuin hallituksen 15.11 pitämässä kokouksessa. Sen asiat näkyvät tällä sivulla alempana.

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä

Syyskokouksessa 29.11.2018 päivitettiin rekisteriselostetta. Rekisteriin ovat oikeutettuja pääsemään myös toiminnantarkastaja ja varatoiminnan tarkastaja.

Savon uistelulehti on ilmestynyt ja kerho sai myytyä siihen mainostilaa mukavasti. Kiitos osallistuneille. Ensi keväänä kerätään taas mainostuloja, joten jos sinulla on joku yhteistyökumppani niin houkuttele mukaan. Uistelulehti löytyy täältä.

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenissä on herännyt kiinnostusta tehdä jatkossa myös yksi pidemmälle ulottuva kalareissu vuosittain tai joka toinen vuosi. Retki  voi olla lohenpyyntireissu Torniojoelle, eräretki Hossaan tai jokin muu paikka. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään ehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Teemme valinnan loppukesästä ja aloitamme suunnittelun. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo vuoden loppuun mennessä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.

 


Kerholaisille myynnissä pipoja! Värit musta ja pinkki. 10 € / kpl

Hihamerkkejä 5 € / kpl

Tiedustelut sihteeriltä puh. 050-5479280

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close