Jäsenille

Kalakerhon hallituksen kokous pidetään 4.6.2018 klo 18.00 alkaen. Paikka entinen. Kokouksessa käsitellään tulevien tapahtumien järjestelyt ja ohjeistus vastuuhenkilöille. Lisäksi tietosuoja-asetuksen velvoitteet kerholle.

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä.

Kalakerhon sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 23.4.2018 klo 18.00 alkaen. Asialistalla oli edellisen vuoden toimintakertomus, tase, tilit, tilintarkastajan lausunto.
Lisäksi myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Keskusteltiin tulevista tapahtumista ja vetouistelumahdollisuuksien kehittämisestä Suvasvedellä.

Jäseniltä ei tullut muita asioita kokoukseen käsitelteltäväksi.

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenissä on herännyt kiinnostusta tehdä jatkossa myös yksi pidemmälle ulottuva kalareissu vuosittain tai joka toinen vuosi. Retki  voi olla lohenpyyntireissu Torniojoelle, eräretki Hossaan tai jokin muu paikka. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään ehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Teemme valinnan loppukesästä ja aloitamme suunnittelun. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo vuoden loppuun mennessä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.

 


Kerholaisille myynnissä pipoja! Värit musta ja pinkki. 10 € / kpl

Hihamerkkejä 5 € / kpl

Tiedustelut sihteeriltä puh. 050-5479280

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close