Jäsenille


TAPAHTUMAT VUONNA 2021

  • PILKKIREISSU HOSSAAN 15-18.4. MUKAAN MAHTUU 10 LÄHTIJÄÄ JA OMAVASTUU ON 50€, JOKA SISÄLTÄÄ MAJOITUKSEN JA RETKIEVÄÄT. MAJOITUS ON UUDEHKOSSA PARITALOSSA HOILUA/KOKALMUS. REISSUMAKSU PERITÄÄN LÄHEMPÄNÄ RETKEÄ.

Kerhon sääntömääräinen kevätkokous pidetään 25.4 klo 14.00. Paikka Vehmersalmen pankkirakennuksen alakerrassa. Tervetuloa mukaan.

Kerhon hallituksen kokous pidettiin 11.1.2021 klo 18.00 alkaen osoitteessa Hakakuja 1.
– puheenjohtajana jatkaa Toni Helin ja uutena sihteerinä aloittaa Terho Kauhanen

Vehmerin kalakerhon yleinen syyskokous pidettiin 16.11 ja siinä päätettiin pitää jäsenmaksut entisellään ilman korotuksia. Lisäksi käsiteltiin kerhon talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021. 

Kalakerho kaipaa nuoria toimintaansa ja myös päättämään kerhon asioista. Mikäli sinua kiinnostaa tulla vaikuttamaan kerhon kehittämiseen, niin ota vaan yhteyttä kerhon sihteeriin tai puheenjohtajaan. 

Vehmerin kalakerho ry:n tilinumero on FI61 5508 0120 0134 83. BIC OKOYFIHH ja pankkina paikallinen osaaja eli Vehmersalmen Osuuspankki.

Kerholle on teetetty tarroja, joita voi laittaa veneeseen, viehepakkeihin yms. Tarroja voi kysellä sihteeriltä. Niitä saa max. 2kpl/jäsen. 

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenten toivomuksesta hallitus on päättänyt, että joka vuosi toteutetaan kalareissu jonnekin. Tämä edellyttää, että lähtijöitä on riittävä määrä. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään reissuehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo hyvissa ajoin ennen retkeä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.

Kerholla on vielä jäljellä muutamia pipoja ja hihamerkkejä. Niitä voi kysellä Tonilta.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close