Jäsenille


Kalakerhon hallituksen kokous pidettiin 4.12.2021 ja heti sen perään syyskokous. Uudessa hallituksessa toimii uutena Ilpo Laitinen ja lisäksi Terho Kauhanen, Jouni Tuomainen, Raimo Savolainen ja Tomi Helin. Kerhon puheenjohtajana jatkaa Toni Helin. Nina Pelli ja Heikki Savolainen jäivät pois hallituksesta. Suuret kiitokset heille ansiokkaasta työstä kerhon hyväksi. Kokouksessa käytiin läpi syyskokouksen asiat kuten talousarvio vuodelle 2022 ja toiminsuunnitelma yms. Kerhon jäsenmaksut säilyvät entisen suuruisena myös ensi vuonna.

TAPAHTUMAT VUONNA 2022

  • Lohipilkkikisa Palokissa keväällä
  • Pillkikisa jäsenille ja perheenjäsenille
  • Kalareissu kesällä. Paikka on vielä avoin.

Kalakerho kaipaa nuoria toimintaansa ja myös päättämään kerhon asioista. Mikäli sinua kiinnostaa tulla vaikuttamaan kerhon kehittämiseen, niin ota vaan yhteyttä kerhon sihteeriin tai puheenjohtajaan. 

Vehmerin kalakerho ry:n tilinumero on FI61 5508 0120 0134 83. BIC OKOYFIHH ja pankkina paikallinen osaaja eli Vehmersalmen Osuuspankki.

Kerholle on teetetty tarroja, joita voi laittaa veneeseen, viehepakkeihin yms. Tarroja voi kysellä sihteeriltä. Niitä saa max. 2kpl/jäsen. 

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenten toivomuksesta hallitus on päättänyt, että joka vuosi toteutetaan kalareissu jonnekin. Tämä edellyttää, että lähtijöitä on riittävä määrä. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään reissuehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo hyvissa ajoin ennen retkeä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.

Kerholla on vielä jäljellä muutamia pipoja ja hihamerkkejä. Niitä voi kysellä Tonilta.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close