Jäsenille


Kalakerho osallistuu 2.7.2022 Vehmersalmi päiville omalla osastollaan. Mikäli sinulle on jäänyt käyttämättömäksi hyviä kalastusvälineitä esim. vaappuja, lusikoita, jigejä yms. niin lahjoita ne kerholle. Voisimme jakaa niitä nuorille tuona päivänä ja muissakin tapahtumissa. Ne voi toimittaa Raimo Savolaiselle. Jos hän ei ole kotona, niin ne voi jättää autokatokseen. Kiitos kaikille jo etukäteen nuorisotoiminnan tukemisesta.

TAPAHTUMAT VUONNA 2022

  • Kalareissun paikaksi valikoitui Manamansalo Oulujärven keskellä. Paikka on upea patikointiin ja kalastukseen. Varmaan löytyy myös sieniä. Reissu toteutetaan 2-4.9.2022 perjantaista sunnuntaihin. Majoitus 6 hengen mökeissä, joissa on pieni keittiö, suihku ja wc. Kalastamaan pääsee monella tapaa ja Särkisessä on myös kirjolohta ja vuokraveneitä. Kalareissun maksu on 50€/henkilö ja se sisältää majoituksen, yhteissaunan molempina iltoina, vuokraveneet ja nuotiomakkarat. Tilavaatteet ei kuulu pakettiin. Jokainen järjestää kyydin itse. Ilmoittautuminen 31.5 mennessä Tonille ja reissumaksu on maksettava kerhon tilille 15.6.2022 mennessä merkillä Manamansalo ja osallistujat. Jos peruu reissun, niin varausmaksua ei palauteta. Lisätietoja Tonilta tai http://www.manamansalo.fi. Olen varannut alkuun 4 kpl kuuden hengen mökkejä.
  • Kalakisa, jossa palkitaan suurin vapavälinein saatu ahven, hauki, kuha ja järvilohi/järvitaimen. Ohjeet löytyvät tuloksia otsikon alta.

Kalakerhon uusi esite löytyy täältä.. Sitä saa jakaa vapaasti halukkaille. Sitä on myös tulosteena Tonilla ja Terholla.

Kalakerho kaipaa nuoria toimintaansa ja myös päättämään kerhon asioista. Mikäli sinua kiinnostaa tulla vaikuttamaan kerhon kehittämiseen, niin ota vaan yhteyttä kerhon sihteeriin tai puheenjohtajaan. 

Vehmerin kalakerho ry:n tilinumero on FI61 5508 0120 0134 83. BIC OKOYFIHH ja pankkina paikallinen osaaja eli Vehmersalmen Osuuspankki.

Kerholle on teetetty tarroja, joita voi laittaa veneeseen, viehepakkeihin yms. Tarroja voi kysellä sihteeriltä. Niitä saa max. 2kpl/jäsen. 

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenten toivomuksesta hallitus on päättänyt, että joka vuosi toteutetaan kalareissu jonnekin. Tämä edellyttää, että lähtijöitä on riittävä määrä. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään reissuehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo hyvissa ajoin ennen retkeä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.

Kerholla on vielä jäljellä muutamia pipoja ja hihamerkkejä. Lisäksi löytyy kerhotarroja uistinpakkeihin, veneisiin yms. Niitä voi kysellä Tonilta.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close