Jäsenille

TAPAHTUMAT VUONNA 2023

  • Kalakerhon 30-vuotis juhlatilaisuus perjantaina 24.3.2023 klo 18.00 alkaen kyläbaarissa. Ohjelma löytyy TÄÄLTÄ. Ilmoittautuminen on päättynyt.
  • Jäsenten välinen lohipilkki Palokissa 1.4.2023 klo 9-16. Kerho tarjoaa osallistumisen ja makkarat. Ilmoittautumiset Tonille 15.3 mennessä. Ilmoittautuminen on päättynyt.
  • Kerhon sääntömääräinen kevätkokous 10.4.2023 klo 14.00 alkaen Osuuspankin etätyöskentelytiloissa.
  • Talvikalastusretki tehdään Lokinlammelle 14-16.4.2023 Omavastuumaksu on 50€ ja se maksettava kerhon tilille maaliskuun loppuun mennessä. Maksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Majoittuminen on uuteen mökkiin numero 9. Siitä lisätietoa Lokinlammen sivuilla. Mukaan mahtuu kymmenen nopeinta lähtijää. Ilmoittautumiset Tonille.
  • Kalakisa, jossa palkitaan suurin vapavälinein saatu ahven, hauki, kuha ja järvilohi/järvitaimen. Ohjeet löytyvät tuloksia otsikon alta.

Kalakerhon uusi esite löytyy täältä.. Sitä saa jakaa vapaasti halukkaille. Sitä on myös tulosteena Tonilla ja Terholla.

Kalakerho kaipaa nuoria toimintaansa ja myös päättämään kerhon asioista. Mikäli sinua kiinnostaa tulla vaikuttamaan kerhon kehittämiseen, niin ota vaan yhteyttä kerhon sihteeriin tai puheenjohtajaan. 

Vehmerin kalakerho ry:n tilinumero on FI61 5508 0120 0134 83. BIC OKOYFIHH ja pankkina paikallinen osaaja eli Vehmersalmen Osuuspankki.

Kerholle on teetetty tarroja, joita voi laittaa veneeseen, viehepakkeihin yms. Tarroja voi kysellä sihteeriltä. Niitä saa max. 2kpl/jäsen. 

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste löytyy täältä

Tulevaisuuden toimintaa. Kalakerhon jäsenten toivomuksesta hallitus on päättänyt, että joka vuosi toteutetaan kalareissu jonnekin. Tämä edellyttää, että lähtijöitä on riittävä määrä. Pyydämmekin kerhon jäseniä tekemään reissuehdotuksia sihteerille tai puheenjohtajalle. Retken matka-aika olisi 2-4 vrk. Ilmoittautujilta keräämme retken omavastuuosuuden jo hyvissa ajoin ennen retkeä. Vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat että olet mukana retkellä. Reissua ei voi perua muutoin kuin lääkärintodistuksen esittämällä. Näin toimien varmistamme, että retken rahoitus ei vaarannu.

Hommaa kalakerhon toimintaan  lisärahoitusta. Se tapahtuu pyytämällä yritys mukaan kerhon nettisivuille. Siellä on otsake yhteistyökumppanit, johon yritys saa näkyviin oman logonsa ja tekstiä. Kumppaniksi pääsee jo pienellä avustuksella, joka on 200€/vuosi.

Kerholla on vielä jäljellä muutamia pipoja ja hihamerkkejä. Lisäksi löytyy kerhotarroja uistinpakkeihin, veneisiin yms. Niitä voi kysellä Tonilta.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close